…Μετακινούνται για Δευτέρα οι Μετακινήσεις, Τοποθετήσεις Δημοτικής Εκπαίδευσης


 

Η εφημερίδα μας www.paideia-news.com επικοινώνησε με τον αναπληρωτή Διευθυντή Δημοτικής κ. Ελπιδοφόρο Νεοκλέους, ο όποιος μας εξήγησε το λόγο που είναι δύσκολη η ανακοίνωση αύριο .

«Είχαμε όντως υπολογίσει ότι αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου, θα μπορούσαμε να δώσουμε τις Μετακινήσεις, Τοποθετήσεις στη δημοσιότητα. Όμως, όπως βλέπουμε σήμερα, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, και λόγω κάποιων συγκυριών είναι πολύ δύσκολο να προβούμε στην ανακοίνωση.

Ένα από τα προβλήματα που αναφύηκαν ήταν και το ότι η μεγάλη μάζα  των δασκάλων συμπλήρωσε και κατέθεσε στα επαρχιακά γραφεία του υπουργείου, το έντυπο της αίτησης για το σχολείο που θέλει να τοποθετηθεί ή μετακινηθεί, χθες Τετάρτη, ημέρα που έληγε η προθεσμία. Έτσι ήταν αδύνατο να διεκπεραιωθεί όλος αυτός ο όγκος εργασίας σε μια μέρα και να γίνει αύριο ο τελικός έλεγχος και η αναγκαία επεξεργασία».

Πάντως, όπως μας ανέφερε ο κ. Νεοκλέους, σήμερα Πέμπτη το προσωπικό των επαρχιακών γραφείων του υπουργείου θα εργαστεί μέχρι αργά το βράδυ, ώστε να τελειώσει τη δουλειά του.

Κοντά σε αυτά, αύριο Παρασκευή υπάρχει και η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στην οποία ο υπουργός Παιδείας κ. Δημοσθένους θα παρευρεθεί. Σημειώνεται ότι οι Μετακινήσεις, Τοποθετήσεις πριν δοθούν στη δημοσιότητα υπογράφονται από τον υπουργό Παιδείας.

Ο κ. Νεοκλέους απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να μη γίνει ούτε τη Δευτέρα η ανακοίνωση.

Με αυτά τα δεδομένα, η αγωνία, τόσο των ενδιαφερόμενων δασκάλων, όσον και των γονιών που θέλουν να δουν ποιοι δάσκαλοι θα πάνε στο σχολείο των παιδιών τους παρατείνεται για ακόμη τρεις μέρες.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










203