1016 άτομα θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ ρομποτικής Robotex το ερχόμενο Σαββατοκύριακο


Χίλιοι δεκαέξι είναι οι συμμετέχοντες του μεγαλύτερου φεστιβάλ ρομποτικής Robotex που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκυρίακο στις 29 και 30 Ιουνίου 2019 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Μαθητές, φοιτητές και ενήλικες θα διαγωνιστούν στον 3ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής λαμβάνοντας μέρος σε πρωτοποριακές προκλήσεις όπως είναι η έξοδος ρομπότ από λαβύρινθο, το ράλλυ και η μονομαχία μεταξύ ρομπότ και παρουσιάζοντας τις ρομποτικές τους κατασκευές στην έκθεση Robotics4all. Η διήμερη εκδήλωση Robotex είναι ανοικτή για το κοινό που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις ευκαιρίες που προσφέρει η ρομποτική τεχνολογία και να παρακολουθήσει εντυπωσιακές επιδείξεις από drones.

Έναρξη θα γίνει η ώρα 915 το πρωί του Σαββάτου 29 Ιουνίου 2019.

Το Robotex Cyprus 2019 διοργανώνεται από το Cyprus Computer Society με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της A.E. Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Ψηφιακό Πρωταθλητή και στηρίζεται από τη Cyta ως Στρατηγικό Συνεργάτη, την Τράπεζα Κύπρου ως Youth Supporter και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ως Educational Innovation Leader.

Για πληροφορίες, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.robotex.org.cy ή/και επικοινωνήστε μαζί μου στο 22460680 – 99597857.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










491