13χρονη μαθήτρια κατάγγειλε 3 μαθητές του σχολείου της για σεξουαλική κακοποίηση


  Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εξετάζει η Αστυνομία μετά από καταγγελία 13χρονης μαθήτριας. Το περιστατικό, με φερόμενους  ως δράστες τρείς  μαθητές του ιδίου σχολείου σημειώθηκε σε γυμνάσιο της επαρχίας Πάφου την περασμένη Τετάρτη ενώ η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Παρασκευή, από την παραπονούμενη  την οποία συνόδευε συγγενικό της πρόσωπο.

Επίσης για το περιστατικό αυτό ενημερώθηκε τόσο η Διεύθυνση του σχολείου ενώ τηλεφωνικώς ενημερώθηκε και το  Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι τρείς μαθητές άρχισαν να κοροϊδεύουν την 13χρονη και στη  συνέχεια να γράφουν με μαρκαδόρο σε διάφορα μέρη του σώματος της, κυρίως στην κοιλιά και στα χέρια, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της προέβησαν και σε άλλες άσεμνες πράξεις.

Καταγγελία για το θλιβερό αυτό περιστατικό έκανε στην Αστυνομία και η Διεύθυνση του σχολείου.

 Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τόσο το Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού όσο και το Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας έδωσαν από τη πρώτη στιγμή οδηγίες και έχουν προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για στήριξη της μαθήτριας ενώ εναντίον των τριών μαθητών διερευνάται η υπόθεση και δεν αποκλείεται να ληφθούν τα ανάλογα παιδαγωγικά μέτρα.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










154