13χρονος μαθητής στην Επ. Πάφου πήγαινε με αυτοκίνητο στο σχολείο του σε γειτονικό χωριό


Όσο απίστευτο και αν ακούγεται  είναι πέρα για πέρα αληθινό. Δεκατριάχρονο αγόρι από χωριό της επαρχίας Πάφου χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο του παππού του για να πάει στο σχολείο του  που βρίσκεται σε γειτονικό χωριο!

Σήμερα το πρωί αστυνομικοί που ρύθμιζαν την τροχαία στον κύριο δρόμο μεταξύ των κοινοτήτων Στρουμπί και Πολέμι σταμάτησαν όχημα για έλεγχο. Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το όχημα δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν ότι στη θέση του οδηγού βρισκόταν ένα αγόρι μόλις 13 χρόνων! Οδηγούσε το αυτοκίνητο του παππού του, όπως είπε, για να πάει στο γυμνάσιο που φοιτούσε. Σημειώνεται ότι από το χωριό του μέχρι το σχολείο υπάρχει μια μεγάλη απόσταση και σε κάποια σημεία της διαδρομής οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ο μικρός οδηγήθηκε στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό της περιοχής. Στο Στρουμπί όπου εκεί κλήθηκε και ο παππούς του, ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου. Στο δεκατριάχρονο έγιναν αυστηρές παρατηρήσεις και συστάσεις.

 (Φωτογραφια αρχείου)




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










246