1o Παγκύπριο Επιστημονικό Συνέδριο: «Περιβαλλοντική Επισκόπηση: Κύπρος 2014»


Το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.) σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Περιβάλλοντος, του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕ.ΠΑ.Κ.) διοργανώνουν το 1o Παγκύπριο Επιστημονικό Συνέδριο: «Περιβαλλοντική Επισκόπηση: Κύπρος 2014». 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, 09:00-18:00 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στην αίθουσα Πεύκιος Γεωργιάδης, στο κτίριο Ανδρέας Θεμιστοκλέους. 

Στο συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νίκου Κουγιάλη, προσκλήθηκαν και θα συμμετέχουν με εργασίες τους όλοι οι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, ακαδημαϊκά ιδρύματα και υπηρεσίες της χώρας που ασχολούνται με την περιβαλλοντική έρευνα.

Στόχοι του συνεδρίου είναι:

- Η χαρτογράφηση των ερευνητικών δραστηριοτήτων/ αρμοδιοτήτων των διαφόρων φορέων και τμημάτων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα

- Η καταγραφή των κυριότερων ερευνητικών αποτελεσμάτων που παρουσιάζουν/σχετίζονται με την κατάσταση του περιβάλλοντος στην Κύπρο σήμερα.

- Η διερεύνηση των σημερινών και μελλοντικών ευκαιριών απασχόλησης των νέων Περιβαλλοντικών Επιστημόνων στην Κύπρο.

 Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν Δήλωση Συμμετοχής στο Επιστημονικό Συνέδριο πατώντας στο Δήλωση Συμμετοχής 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










136