Α' Βραβείο Εκδοτικής Αρτιότητας για την έκδοση «Με Εκτίμηση...» του Πολιτ. Κέντρου της Λαϊκής


Στην πολυτελή, δίγλωσση έκδοση «Με Εκτίμηση...» απεικονίζεται η εξελικτική πορεία των Κυπρίων καλλιτεχνών των οποίων τα έργα περιλαμβάνονται στη Συλλογή Έργων Τέχνης της Λαϊκής Τράπεζας, ξεκινώντας από τους 'πατεράδες' της σύγχρονης κυπριακής τέχνης και φτάνοντας στους σημερινούς εκπροσώπους της.

Η Συλλογή Έργων Τέχνης της Λαϊκής Τράπεζας είναι μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες συλλογές έργων τέχνης στην Κύπρο και αποτελείται από παραστατική και σύγχρονη ζωγραφική, γλυπτική, εγκαταστάσεις χώρου, καθώς και έργα μικτών τεχνικών και υλικών. Μέσα από τα έργα της Συλλογής μπορεί να σκιαγραφηθεί η εξέλιξη της κυπριακής τέχνης στο πέρασμα του 20ού μέχρι τις αρχές 21ου αιώνα. Η έκδοση αποτελεί, έτσι, ένα οδοιπορικό στην ιστορία της κυπριακής τέχνης και ένα εξαίρετο οδηγό για όποιον ενδιαφέρεται για την τέχνη του τόπου μας.

Το Πολιτιστικό Κέντρο της Λαϊκής Τράπεζας, μέσω του πλούσιου εκδοτικού έργου του, έχει δημιουργήσει μια αξιόλογη παράδοση στον τομέα της προβολής της ιστορικής κληρονομιάς και του πολιτισμού της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τη βραβευμένη έκδοση «Με Εκτίμηση...», όσο και για τις άλλες εκδόσεις του Κέντρου, απευθύνεστε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Λαϊκής Τράπεζας (τηλ. 22 718601 - 3 / email: culturalcenter@laiki.com).

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










145