Αιτήσεις εισδοχής στο Παν. Κύπρου με βάση εξετάσεις IGCSE, GCE, International Baccalaureate ή άλλες


Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου, υπενθυμίζει ότι δέχεται αιτήσεις από Κύπριους με διπλή υπηκοότητα, Κύπριους που ανήκουν στις επίσημες θρησκευτικές ομάδες της Δημοκρατίας (Αρμένιοι, Μαρωνίτες, Λατίνοι), επαναπατρισθέντες Κύπριους, Κύπριους μόνιμους κάτοικους εξωτερικού, παιδιά λειτουργών της Εξωτερικής Υπηρεσίας της Κύπρου, Έλληνες της Διασποράς, καθώς και ξένους υπηκόους, για έναρξη φοίτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου το Σεπτέμβριο 2013, με βάση τις εξετάσεις IGCSE, GCE, International Baccalaureate ή άλλες ισοδύναμες εξετάσεις.

Οι αιτήσεις μαζί με όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά και άλλα έγγραφα, μπορούν να υποβληθούν στην ΥΣΦΜ μέχρι και την Τρίτη, 30 Απριλίου 2013, η ώρα 2.00μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν έντυπα αιτήσεων και όλες τις σχετικές πληροφορίες από τα γραφεία της Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Κτήριο Συμβουλίου – Συγκλήτου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης (ισόγειο) στην Πανεπιστημιούπολη ή από την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας www.ucy.ac.cy/fmweb, επιλέγοντας τον σύνδεσμο «Τελευταία Νέα/Ανακοινώσεις», καθώς και τηλεφωνικώς στο 2289 4021.

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


140