Αιτήσεις για τρεις υποτροφίες για πτυχιακές σπουδές σε παιδιά Μορφιτών


Η Διαχειριστική Επιτροπή Υποτροφιών της οικογένειας Μίκη και Αθηνούλας Ιορδάνου δέχεται αιτήσεις για την παραχώρηση μέχρι τριών (3) υποτροφιών, σε πρωτοετείς φοιτητές, για πτυχιακές σπουδές (πρώτο πτυχίο) σε αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο της Κύπρου ή του εξωτερικού για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, σε οποιονδήποτε κλάδο σπουδών.

Οι υποτροφίες αφορούν  φοιτητές οι οποίοι είναι απόγονοι οικογενειών που κατάγονται από Μόρφου ή είναι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας στη Μόρφου, η οποία αποκτήθηκε προ της 14ης Αυγούστου 1974.

Οι αιτήσεις, πλήρως συμπληρωμένες και συνοδευόμενες από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά θα πρέπει να κατατίθενται ιδιοχείρως στα Γραφεία του Δήμου Μόρφου ή να αποστέλλονται συστημένες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014.   

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους όρους συμμετοχής και τα κριτήρια επιλογής καθώς επίσης και για την παραλαβή των σχετικών αιτήσεων, παρακαλώ αποταθείτε στα γραφεία του Δήμου Μόρφου στη διεύθυνση Ζήνωνος Σώζου 16, 1075 Λευκωσία, τηλέφωνο 22447333 ή στην Ιστοσελίδα του Δήμου Μόρφου www.morphou.org.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










186