Ανοικτό Σεμινάριο Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής


Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) διοργανώνει το Ανοικτό Σεμινάριο «Records Management» που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Απριλίου, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

 Η εκδήλωση, που διοργανώνεται με τη στήριξη της File minders και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις σε θέματα του τομέα της Διαχείρισης Αρχείων και απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, επαγγελματίες, φοιτητές και φίλους της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Η διαχείριση αρχείων είναι βασική λειτουργία για κάθε οργανισμό, ενώ η επερχόμενη Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), αυξάνει την ανάγκη σχεδιασμού στρατηγικής διαχείρισης αρχείου για την διασφάλιση της πληροφορίας.

Το σεμινάριο θα ασχοληθεί με τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις και πρακτικές στον τομέα της Διαχείρισης Αρχείων που αφορούν τα στελέχη μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, καθώς και με την προαναφερθείσα νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής. Πληροφορίες και εγγραφές στο www.ccs.org.cy

Το σεμινάριο Records Managementαποτελεί το πρώτο από μια σειρά Ανοικτών Σεμιναρίων για Διεθνείς Τεχνολογικές Εξελίξεις που διοργανώνει το CCS. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










166