Απάντηση στο άρθρο του προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ


 ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΤΣΙΜΟΥΡΗ  

Συνάδελφε Θέμη, ίσως λόγω έλλειψης χρόνου διαβάσατε βιαστικά όσα έγραψα ή πληροφορηθήκατε μέσω άλλων, με αποτέλεσμα να παραπληροφορηθείτε και να βγάλετε λάθος συμπεράσματα όπως ότι είμαστε αχάριστες, κακόπιστες και κατηγορούμε ατεκμηρίωτα την Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ.

Λίγο πιο κάτω μάλιστα αναφέρεστε ονομαστικά σε εμένα και γράφετε: ''Σʼ ό, τι αφορά τον κατάλογο διοριστέων και ποιους εννοούμε ότι πρέπει να κατοχυρωθούν, η απάντηση είναι ξεκάθαρη και ας την διαβάσει τόσο η Άντρη Αντρέου και η Ιωάννα Τσιμούρη όσο και οποιοιδήποτε άλλοι έχουν αμφιβολίες''.

Μα σε κανένα μου σχόλιο δεν ανέφερα ουδέποτε ότι έχω την παραμικρή αμφιβολία, ότι η Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. είναι υπέρ του διορισμού όχι μόνο των συμβασιούχων αλλά και των αντικαταστατών. Διαβάζω προσεκτικά τις ανακοινώσεις σας, αλλά ζητώ και διευκρινήσεις όποτε χρειαστεί. Αναγνωρίζουμε τον αγώνα σας ως προς το θέμα αυτό. Όσο για τις αιχμές δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου και όποιος με γνωρίζει έστω και ελάχιστα, ξέρει πολύ καλά πως είμαι ευθύς χαρακτήρας. (Σε κάποια θέματα που τα θεωρώ σοβαρά, ναι, έχω παράπονα... αλλά δεν είναι της ώρας να εξηγήσω).

Η αναφορά που έκανα έγινε για τα κόμματα, δηλαδή τα κόμματα τι εννοούν όταν μιλάνε για συμβασιούχους. Η Οργάνωσή μας ξέρουμε τι εννοεί, μας το έχουν πει και το έχουν ανακοινώσει. Αυτό που ρωτούσα είναι τι λένε οι βουλευτές, γιατί τελικά από αυτούς δεν θα κριθεί το μέλλον μας; Κάποιοι βουλευτές μας είπαν ότι όταν μιλάνε για συμβασιούχους εννοούν και τους περσινούς, ενώ δεν ισχύει. Αν ίσχυε θα έβγαζαν επίσημη ανακοίνωση και να το ξεκαθαρίζουν. Παραθέτω ακριβώς τι έγραψα επί του θέματος:

''Ρωτήσαμε άπειρες φορές όσους αναφέρονται στους συμβασιούχους, αν μας θεωρούν και εμάς συμβασιούχους που φέτος είμαστε αντικαταστάτες/τριες, ενώ στο παρελθόν είχαμε τύχει και έκτακτου διορισμού και διορισμού με σύμβαση. Η απάντηση ήταν θετική, τόσο από βουλευτές όσο και από άτομα που μας εκπροσωπούν.

Παρόλα αυτά δεν πείστηκα και ρώτησα πριν από λίγο τον πρόεδρο της Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ., αν οι ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ μας θεωρούν συμβασιούχους ή αντικαταστάτες και η απάντηση ήταν ότι μας θεωρούν αντικαταστάτες.'' (Έχω την απάντηση σου σε μήνυμα στο κινητό μου! Γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω ως προς τι ενοχλήθηκες ώστε να γράψεις το άρθρο! Μάλλον από τα γραφόμενα μου φαίνεται ικανοποίηση που πήρα ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημά μου.)

Επίσης σε σχόλιο μου προς τον σύνδεσμο των συμβασιούχων έγραψα: ''Δεν διαβάσατε την αναφορά του προέδρου της Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ.; ; ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ είναι υπέρ της κατοχύρωσης των συμβασιούχων όχι όμως και των αντικαταστατών που έκαναν προυπηρεσιακή και που πέρσι ήταν συμβασιούχοι. Από ότι ξέρω μόνο το Ακέλ μιλά για αντικαταστάτες! Γιατί να μην διαμαρτυρηθούμε. Τι φταίμε αν φέτος δεν μας διόρισαν ενώ πριν 4 χρόνια αλλά και πέρσι ήμασταν διορισμένες.''

Αυτά έγραψα και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε διαβάζοντας ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ όσα έγραψα! Είναι ξεκάθαρο!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










197