ΑΠΚΥ: Ο καθ. Σωκράτης Κάτσικας, αναγορεύθηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Δημοκριτείου Πανεπ. Θράκης


 Ο Σωκράτης K. Κάτσικας, Καθηγητής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, αναγορεύθηκε στις 29 Μαΐου 2019 Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων στην Ξάνθη και την προσφώνησαν ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.), Αναπληρωτής Καθηγητής Φώτιος Μάρης, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, Καθηγητής  Χρήστος Καραγιάννης, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Καθηγητής Αντώνιος Γαστεράτος. Την επιστημονική συμβολή και συνεισφορά του τιμώμενου Καθηγητή Σ. Κάτσικα παρουσίασε ο Θωμάς Φωτιάδης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης. Ακολούθησε η αναγόρευση του τιμωμένου με την ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος και η περιένδυσή του με την τήβεννο της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ.

Ο Καθηγητής Σωκράτης Κάτσικας, ευχαριστώντας θερμά το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για την τιμητική αυτή διάκριση και αναγνώριση του επιστημονικού του έργου και της προσφοράς του στο ακαδημαϊκό γίγνεσθαι, έκλεισε την εκδήλωση με την ομιλία του «Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση», στην οποία ανέπτυξε τις προκλήσεις και τους νέους κυβερνο-κινδύνους που προκύπτουν, αλλά και τις τρέχουσες πρακτικές αντιμετώπισής τους.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










212