Αποτελέσματα 2ης Φάσης Διαγωνισμού Πληροφορικής για μαθητές Γυμνασίου


Η Οργανωτική Επιτροπή του 40U Διαγωνισμού Πληροφορικής για Μαθητές Γυμνασίου ανακοινώνει τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης και εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους πρωτεύσαντες μαθητές.

Οι διακριθέντες μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 από τις 10:30 π.μ. -11:45 π.μ. Οι μαθητές καλούνται όπως προσέλθουν έγκαιρα στο εξεταστικό κέντρο της επαρχίας τους, όπως φαίνεται στον πιο κάτω πίνακα.

Τελική Φάση Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής Γυμνασίου Σάββατο 27 Απριλίου 2013,10:30 π.μ. -11:45 π.μ. Ώρα προσέλευσης μαθητών: Το αργότερο μέχρι 10.15

Επαρχία

Σχολείο

Λευκωσία

Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα

Λεμεσός

Λανίτειο Λύκειο Λ'

Λάρνακα- Αμμόχωστος

Λύκειο Αραδίτπτου

Πάφος

Λύκειο Κύκκου Πάφου

Η τελική φάση θα διεξαχθεί υπό επιτήρηση στα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών των πιο πάνω σχολείων. Η δομή και μορφή του διαγωνισμού θα είναι η ίδια όπως και στις προηγούμενες φάσεις και οι μαθητές θα πρέπει να επιλύσουν 20 ασκήσεις στον ηλεκτρονικό υπολογιστή- Για σκοπούς διευκόλυνσης οι μαθητές μπορούν να φέρουν μαζί τους χαρτί και μολύβι.

Παρακαλούνται οι μαθητές να προσέλθουν στο σχολείο της επαρχίας τους τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την ώρα έναρξης έχοντας μαζί και το δελτίο ταυτότητας ή άλλο επίσημο έγγραφο απόδειξης της ταυτότητας τους.

Με την ολοκλήρωση της τελικής φάσης οι πρώτοι πέντε (5) μαθητές ανά τάξη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν εντατικά μαθήματα προγραμματισμού και αλγοριθμικής για προετοιμασία για συμμετοχή στους διεθνείς διαγωνισμούς πληροφορικής. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν την περίοδο 8-10 Μαΐου 2013 στη Λευκωσία. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στους μαθητές που θα κληθούν να συμμετάσχουν μετά τη λήξη της τελικής φάσης.
Οι κατάλογοι με τους πρωτεύσαντες μαθητές των τριών τάξεων Γυμνασίου, στο πιο κάτω έγγραφο:




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










223