Αρχίζει την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Τροόδους


 Το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με τις κοινότητες Αγρού, Ευρύχου, Κακοπετριάς και Κυπερούντας θα διοργανώσει εννέα  συνολικά διαλέξεις με σκοπό την αναβάθμιση της περιφέρειας Τροόδους, την ενίσχυση της έννοιας της περιφέρειας της περιοχής και την τόνωση της ενότητας και της συνεργασίας στις κοινότητες του Τροόδους.

Ομιλητής της πρώτης διάλεξης του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Τροόδους θα είναι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Για το μέλλον του μέλλοντος».  Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης στην Κυπερούντα, στις 19:30. Κατά την ομιλία του ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης θα αναφερθεί σε μία σειρά σημαντικών στοιχείων που αφορούν την οικονομική ζωή του τόπου κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, ενώ θα αναλυθούν  τα νέα δεδομένα των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών του σήμερα.  

Την έναρξη της λειτουργίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Τροόδους θα χαιρετίσουν οι Πρόεδροι των Κοινοτικών Συμβουλίων Κυπερούντας, Καποπετριάς, Αγρού και Ευρύχου, καθώς και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










139