Α΄ Τ.Ε.Σ.Ε.Κ.: Λευκωσίας: Τελετή βράβευσης έργων που διακρίθηκαν σε Παγκύπριο Διαγωνισμό Αφίσας


Την Πέμπτη 04/04/2019, πραγματοποιήθηκε στην Α΄ Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λευκωσίας η Τελετή Βράβευσης των έργων που διακρίθηκαν στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Αφίσας “Keep Fitand Healthy Through Boxing” του Yiannis Christodoulou Foundation. 

Η Α΄ Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λευκωσίας απέσπασε το 1ο Βραβείο ύψους 10,000 ευρώ με τη συμμετοχή των μαθητών του τμήματος ΕΓ3 Αλί Σάρας, Αλκιβιάδους Ανδρέα, Ανδρονίδη Παύλου, Γεωργίου Νέστορα, Λαζάρου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδη Δαρείου, Μουσουλίδη Κυριάκου και Παπακυριακού Χριστίνας της Ειδικότητας Γραφικών Τεχνών, οι οποίοι εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση της διδάσκουσας στο τμήμα Β.Δ. κ. Έμιλυς  Κωνσταντίνου.

Ηαπονομή βραβείων έγινε από τον επίτιμο προσκεκλημένο της εκδήλωσης και Πρόεδρο τουYiannis Christodoulou Foundation, κ. Γιάννη Χριστοδούλου.

Το ποσό των 10,000 ευρώ θα διατεθεί για εξοπλισμό χώρων που σχετίζονται με το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και άλλων χώρων της Σχολής.

Η τιμητική διάκριση και η επιβράβευση του έργου των μαθητών της Α΄ Τ.Ε.Σ.Ε.Κ. Λευκωσίας ενισχύει τον ζήλο και την αφοσίωση στο έργο της ανάδειξης των ταλέντων και δεξιοτήτων των μαθητών που επιλέγουν να φοιτήσουν στην Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










174