Βράβευση απόφοιτου μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΜΙΔ


Ο κ. Κωνσταντίνος Σάββα, Τεχνικός Διευθυντής της Green Dot Κύπρου, βράβευσε τον κ. Ρένο Κυπριανού, πρώτο σε επίδοση απόφοιτο του Προγράμματος Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων 2015-2016 του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης (ΜΙΔ).

Το ΜΙΔ υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους ότι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης για το Πρόγραμμα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Δημόσια Διοίκηση 2017-2018 (βραδινής φοίτησης) είναι η Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017. 
Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.426 και καταβάλλονται σε δόσεις, ανά ενότητα. Επισημαίνεται ότι υπάρχει δυνατότητα για φοιτητική χορηγία (βάσει εισοδηματικών κριτηρίων) με μέγιστο ποσό €2.565.
Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν πτυχιούχοι οποιουδήποτε κλάδου, που απασχολούνται στον ιδιωτικό και στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Στο Πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν επίσης και άνεργοι πτυχιούχοι, που έχουν απολέσει την εργασία τους λόγω των υφιστάμενων οικονομικών συνθηκών.
Για αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΙΔ www.mim.ac.cy, ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάμενο του ΜΙΔ κ. Άκη Νικολαΐδη (τηλ.: 22806117, knicolaides@kepa.mlsi.gov.cy) ή στη Λειτουργό του ΜΙΔ κα Έλενα Χριστοδουλίδου (τηλ.: 22806106, echristodoulidou@kepa.mlsi.gov.cy).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










201