Με στόχο την καλύτερη ενημέρωση για τα προγράμματα σπουδών του, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας οργανώνει Βραδιές Ενημέρωσης, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Royal Apollonia, στην Λεμεσό, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στη Μακεδονίτισσα, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Almyra, στην Πάφο, και τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Sun Hall, στην Λάρνακα.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν με κάθε λεπτομέρεια τα όσα σχετίζονται με τα προγράμματα σπουδών, καθώς και τα ελληνόφωνα προγράμματα, τις δυνατότητες εγγραφής και συνέχισης σπουδών, τις νέες ειδικότητες, που ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις, καθώς και τις χορηγίες και ειδικές υποτροφίες που προσφέρονται για τα 35 χρόνια αφοσίωσης του ιδρύματος στην εκπαίδευση. Θα παρουσιαστεί επίσης το «ΑΡΙΣΤΟΝ», ένα μοναδικό εξειδικευμένο τέστ επαγγελματικού προσανατολισμού, μέσω του οποίου αναδεικνύεται η κλίση του ενδιαφερόμενου προς συγκεκριμένα επαγγέλματα, που βοηθά στην ορθότερη επιλογή του κλάδου σπουδών.
«Με αυτές τις «Βραδιές», αποβλέπουμε στο να εφοδιάσουμε τους μελλοντικούς φοιτητές μας με τις απαραίτητες γνώσεις και την ανάπτυξη του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού πνεύματος, των επαγγελμάτων, τις μετεξελίξεις τους και των προοπτικών τους αλλά και την αναζήτηση της εργασίας»επισημαίνει ο κ. Τάσος Δημητρίου, Διευθυντής του Τμήματος Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Οι Βραδιές Ενημέρωσης πραγματοποιούνται μεταξύ 18:30 και 20:30 το βράδυ (οι ενδιαφερόμενοι για τη βραδιά ενημέρωσης στην Πάφο παρακαλούνται όπως διευθετήσουν ραντεβού καλώντας το 22 841527). Περισσότερες πληροφορίες για τις Βραδιές Ενημέρωσης στο www.unic.ac.c.cy και στο τηλ.: 22841528.