Διάλεξη για τη συνταγματικότητα των Μνημονίων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο από τον Πρ. Παυλόπουλο


Το Τμήμα Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σας προσκαλεί στη διάλεξη με θέμα: «Η διεύρυνση από τη Νομολογία της έννοιας του δημοσίου συμφέροντος προκειμένου να θεωρηθούν συνταγματικώς ανεκτές οι πρόνοιες των Μνημονίων με τις οποίες θίγονται ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα» την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013 και ώρα 12:00μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ομιλητής της διάλεξης: κ. Προκόπης Παυλόπουλος, καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, βουλευτής και πρώην υπουργός. Το θέμα της διάλεξης αυτής χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη σπουδαιότητα και είναι εξόχως επίκαιρο, ενόψει της επικείμενης σύναψης Μνημονίου και στην Κύπρο, αντιστοίχου με αυτών που ισχύουν στην Ελλάδα. Ο κ. Παυλόπουλος, εκ των κορυφαίων καθηγητών του Δημοσίου Δικαίου διεθνώς, θα παρουσιάσει και θα σχολιάσει τις αποφάσεις των ελληνικών ανωτάτων δικαστηρίων, οι οποίες ασχολούνται με ζητήματα που θίγουν τα ισχύοντα Μνημόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες, στην κ. Μαρία Χριστοδούλου Πέτρου, Τμήμα Διοργάνωσης Εκδηλώσεων, στο 22713047 ή στο γραφείο υποδοχής στο 22713000/01.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










197