Διάλεξη Μιχάλη Οικονομίδη: Φυσικό αέριο - Γεωπολιτική – Ανάκαμψη της οικονομίας Τώρα!


ο Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού διοργανώνει ανοικτή διάλεξη – συζήτηση με τίτλο   Φυσικό   Αέριο - Γεωπολιτική – Ανάκαμψη της οικονομίας Τώρα!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί)  την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 στις 7 μ.μ.

 στο μέγαρο της ΣΕΚ στο Στρόβολο  [ Λεωφόρος Στροβόλου 11 ]. Το θέμα θα αναπτύξει ο διακεκριμένος πανεπιστημιακός καθηγητής Μιχάλης Ι. Οικονομίδης       ο οποίος θα μιλήσει για τη γεωπολιτική κατάσταση της περιοχής και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης της διαδικασίας εκμετάλλευσης των Υδρογονανθράκων.

Θα εισηγηθεί στην Κυπριακή Πολιτεία τρόπους ώστε οι Υδρογονάνθρακες να επιταχύνουν την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας της Κύπρου.

 Σύντομο Βιογραφικό  Ο Καθηγητής Μιχάλης Οικονομίδης, είναι Χημικός Μηχανικός, Μηχανικός Πετρελαίου και ειδικός σε θέματα γεωπολιτικής που σχετίζονται με την ενέργεια. Είναι Καθηγητής στο Cullen College of Engineering, στο University of Houston και Managing Partner της εταιρείας συμβούλων Dr. Michael J. Economides Consultants, Inc. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε  βιομηχανικούς κολοσσούς της ενέργειας  που περιλαμβάνονται στον κατάλογο «Fortune 500» καθώς και σε εθνικές πετρελαϊκές εταιρείες. Έχει  συγγράψει 15 τεχνικά βιβλία και  300 επιστημονικές εργασίες και άρθρα, στον ευρύτερο τομέα της ενέργειας.                                                                                      in.el.politismou@gmail.com ,   www.iep.org.cy    ΤΗΛ. 99 444000




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










234