Διημερίδα του Τμήματος Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου για την Αναδιάρθρωση Επιχειρήσεων


Το Τμήμα Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει  Διημερίδα με θέμα «Αναδιάρθρωση επιχειρήσεων: Επίκαιρα ζητήματα εμπορικού, εργατικού και κοινωνικοασφαλιστικού δικαίου», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 17:00 – 20:30 και το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 9:30 -14:00, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Τη εκδήλωση τιμούν με την παρουσία και συμμετοχή τους ως Εισηγητές, Προεδρεύοντες και απευθύνοντες χαιρετισμό εξέχοντες ακαδημαϊκοί από τις τρεις Νομικές Σχολές της Ελλάδας  και επιφανείς εκπρόσωποι της κυπριακής νομικής και ακαδημαϊκής κοινότητας και του χώρου των επιχειρήσεων.

Ως εισηγητές συμμετέχουν ο ομότιμος καθηγητής Εμπορικού Δικαίου της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Λ. Κοτσίρης, ο ομότιμος καθηγητής Εμπορικού Δικαίου της Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ε. Περάκης, ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Ι. Ληξουριώτης, ο καθηγητής Εμπορικού Δικαίου της Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κ. Μ. Μαρίνος, η αναπληρώτρια καθηγήτρια Κοινωνικής Ασφάλισης του ΕΚΠΑ κα. Π. Παπαρηγοπούλου, ο αναπληρωτής καθηγητής Εμπορικού Δικαίου της Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Δ. Αυγητίδης, ο επίκουρος καθηγητής Εργατικού Δικαίου της Νομικής ΕΚΠΑ κ. Κ. Μπακόπουλος,  ο δικηγόρος Κύπρου ειδικευθείς το Εργατικό Δίκαιο κ. Γ. Γεωργίου, η επίκουρη καθηγήτρια Εργατικού Δικαίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κα. Σ. Γιαννακούρουκαι η Λέκτορας Εμπορικού Δικαίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου κα. Α. Αλεξανδροπούλου. Στις συνεδριάσεις θα προεδρεύσουν οι κ.κ. ΜόσχωΖαμπακίδου-Μουρτουβάνη, πρώην πρόεδρος Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών Λευκωσίας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας κ. Κώστας Δημητριάδης και ο κ. Νικήτας Χατζημιχαήλ, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιδιωτικού Δικαίου, Πρόεδρος του τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Αντιπρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, καθ. Ανδρέας Ευσταθίου, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δώρος Ιωαννίδης και ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων και Εργοδοτών (ΟΕΒ) Κύπρου, κ. Μιχάλης Αντωνίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










156