Δημιουργείται Κλαδική Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών ΠΟΕΔ στην επαρχία Πάφου


Η Επαρχιακή Επιτροπή της ΠΟΕΔ Πάφου ανακοινώνει ότι προτίθεται να οργανώσει και να λειτουργήσει Κλαδική Επιτροπή Συμβασιούχων Εκπαιδευτικών στην επαρχία Πάφου.  Αναφέρει στην ανακοίνωσή της:
«Τα νέα οικονομικά δεδομένα όπως διαμορφώνονται και ο μεγάλος αριθμός προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα των συμβασιούχων εκπαιδευτικών καθιστούν απαραίτητη τη σύσταση της συγκεκριμένης κλαδικής επιτροπής. Θα λειτουργεί συμβουλευτικά προς την Επαρχιακή Επιτροπή της ΠΟΕΔ, με σκοπό τη διεξοδική αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη της, αλλά και τη διεκδίκηση αιτημάτων τους.
Για καλύτερο συντονισμό και οργάνωση δράσης καλούμε, όσους συμβασιούχους εκπαιδευτικούς (Δασκάλους, Νηπιαγωγούς, Ειδικούς Εκπαιδευτικούς) ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην κλαδική αυτή επιτροπή, όπως παρευρεθούν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ στα γραφεία της ΠΟΕΔ Πάφου. Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην Κλαδική Επιτροπή Συμβασιούχων να το δηλώσουν τηλεφωνικώς στον Πρόεδρο (99699049) ή στο Γραμματέα (99792087) της Επαρχιακής Επιτροπής της ΠΟΕΔ Πάφου το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013».

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










236