Δημόσια συζήτηση μεταξύ πολιτών και εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων με θέμα τις Ευρωεκλογές


Το Europe Direct Λεμεσού, με έδρα το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το Κανάλι 6 σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα: «ΕΥΡΩΔΙΑΛΟΓΟΣ: Δημόσια Συζήτηση με τους πολίτες με θέμα τις Ευρωεκλογές». Ο Ευρωδιάλογος θα πραγματοποιηθέι τη Δευτέρα 5 Μαΐου και ώρα 5.00 μμ στο Αμφιθέατρο Πέυκιος Γεωργιάδης στο ΤΕΠΑΚ, με τη συμμετοχή εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση: κ. Λευτέρης Χριστοφόρου από το ΔΗΣΥ/ΕΥΡΩΚΟ, κ. Γιώργος Λουκαΐδης από το ΑΚΕΛ, κ. Άγγελος Βότσης από το ΔΗΚΟ, κ. Γιώργος Βαρνάβας από την ΕΔΕΚ/Οικολογοι και Δρ. Αλέξανδρος Μιχαηλίδης από τη Συμμαχία Πολιτών.

Οι πολιτικοί εκπρόσωποι θα κληθούν να απαντήσουν ερωτήσεις: από το ακροατήριο, μέσω Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag (δίεση) #eurodialogos και μέσω γραπτού μηνύματος sms στο 2626 (κόστος ανά sms 0,40 ευρώ).

Η εκδήλωση αυτή ανήκει σε μια σειρά συζητήσεων με τίτλο «ΕΥΡΩΔΙΑΛΟΓΟΣ» με στόχο να ακούγεται η φωνή των πολιτών και αποτελεί μέσο για τους πολίτες να συμμετάσχουν εμφανώς σε διάλογο με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και να εκφράσουν τις απόψεις, την κριτική καθώς και τις εισηγήσεις τους. Απώτερος σκοπός είναι η αύξηση της συμμετοχικότητας των πολιτών σε θέματα που αφορούν την Ευρώπη, ειδικότερα τις Ευρωεκλογές, και η δημιουργία γέφυρας επικοινωνίας του κοινού με τα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

*Για να επιτραπεί η είσοδος, απαραίτητη η προκράτηση θέσεων μέχρι 2 Μαΐου / EuropeDirect Λεμεσού / τηλ. 25 002027 / 44**




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










127