Εγώ ο «κάποιος»


Στην ανακοίνωση της, η Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών δεν αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο όμως είναι ξεκάθαρο πως στοχοποιεί έμμεσα το πρόσωπο μου αφού ήμουν παρών στην δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε το πρωί της 8ης Νοεμβρίου δηλώνοντας ΠΡΩΗΝ στέλεχος της Προοδευτικής. Δηλώνω υπεύθυνα λοιπόν πως αυτός ο “Κάποιος” που επικαλούνται στην ανακοίνωση τους είμαι εγώ. Ονομάζομαι Αντρέας Περατικός και έχω συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών για τις φοιτητικές εκλογές Ην. Βασιλείου τον Φεβρουάριο του 2009. Αυτός ο “κάποιος” που επικαλούνται είναι αυτός που χρόνια τώρα συμπορευόταν μαζί τους. Είναι αυτός ο “κάποιος” που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και ταπεινά πάντοτε, με τον δικό του τρόπο ανέκαθεν υποστήριζε και προωθούσε τις θέσεις τις Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών . Είναι αυτός ο “κάποιος” που επειδή έκφρασε την επιθυμία του να δηλώσει δημόσια την υποστήριξη του προς ένα ανεξάρτητο υποψήφιο γιατί ικανοποιεί τις προσωπικές του απόψεις και θέσεις, εισπράττει με περίτεχνο τρόπο, ανακοίνωση η οποία στοχεύει έμμεσα στην δυσφήμιση του ονόματος του. Είναι αυτός ο “κάποιος” που έχει κάνει καθαρά μια προσωπική και δημοκρατική επιλογή εκτελώντας τα καθήκοντα του ως ενεργός πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Είναι λογικό όντας νέοι από διαφόρους πολιτικούς χώρους να έχουμε ποικίλο παρελθόν.
Η μεταστροφή σε απόψεις από τον οποιοδήποτε δεν σημαίνει ασυνέπεια αλλά πρόοδος και αλλαγή, στοιχεία τα οποία αποτελούν την συνταγή της προόδου και της ευημερίας του τόπου.

Εμείς καλούμε τους νέους να ρίξουν τους τοίχους μέσα στους οποίους, τους έχουν κτίσει και να ενωθούμε μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες και πισωγυρίσματα.

Κλείνοντας δηλώνω πως δεν έχω την διάθεση να λάβω μέρος σε πόλεμο άσκοπων και άστοχων ανακοινώσεων όμως είναι θέμα αξιοπρέπειας να υποστηρίξω τον εαυτό μου.

*Πρώην στέλεχος Προοδευτικής Ηνωμένου Βασιλείου
Μέλος Συντονιστικού Πρωτοβουλίας Νέων για το Μέλλον μας Πάφου




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










163