Εκατοντάδες υποψήφιοι φοιτητές στην «Ημέρα Γνωριμίας» του Πανεπιστημίου Κύπρου


Εκατοντάδες υποψήφιοι φοιτητές παρευρέθηκαν το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στην «Ημέρα Γνωριμίας» που διοργάνωσε με επιτυχία η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, στο πλαίσιο της προώθησης των προγραμμάτων σπουδών και της προσέλκυσης νέων φοιτητών.

Σκοπός της εκδήλωσης, ήταν η ενημέρωση των υποψήφιων προπτυχιακών φοιτητών και των οικογενειών τους για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στο Πανεπιστήμιο, τις διαδικασίες εισδοχής και άλλα συναφή με τη φοίτησή τους θέματα, όπως η στέγαση, η οικονομική στήριξη και οι ευκαιρίες εργοδότησης κλπ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν παρουσιάσεις από τους Κοσμήτορες των Σχολών και τους Προέδρους των Τμημάτων, καθώς επίσης και από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, ενώ παράλληλα λειτουργούσε Ενημερωτική Έκθεση με σταθμούς πληροφόρησης για ενημέρωση των  επισκεπτών. Η εκδήλωση περιελάμβανε, επίσης, οργανωμένες ξεναγήσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου, στις Φοιτητικές Εστίες και στο Αθλητικό Κέντρο.

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και  συνέβαλαν στην επιτυχία της.  Στόχος του Π.Κ. είναι όπως η εκδήλωση καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










179