H Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών και η ΚΤΟΣ ανακοινώνουν ότι Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι εκπαιδευτικοί, πιστοί στη δέσμευσή τους για πέρασμα από τη θεωρία στην πράξη, σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Ποδηλατώ για την Ειρήνη και την Επανένωση».
Την εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού η Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων και Νηπιαγωγών και η ΚΤΟΣ.
Η ποδηλασία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μάϊου 2016 και θα περιλαμβάνει ξενάγηση σε σημαντικά ιστορικά σημεία στην εντός των τειχών πόλη της κατεχόμενης και ελεύθερης Λευκωσίας. Αφετηρία αποτελεί το HomeforCooperation (ΛήδραΠάλας). Το πρόγραμμα ξεκινά στις 09:30 και θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες. Στο ενδιάμεσο θα γίνει διάλειμμα για καφέ και ξεκούραση.
Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ποδηλατικό τους εξοπλισμό καθώς επίσης και τις ταυτότητες ή τα διαβατήρια τους. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους/ες! Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 99688880 (Χριστόφορος), 99431467 (Απόστολος), 99520980 (Άντρη).