Εκλογή Στέλιου Γεωργίου της Φ.Π.Κ Πρωτοπορίας στη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου του EDS


«Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση και περηφάνια, που ανακοινώνουμε τη μεγάλη επιτυχία της φοιτητικής μας παράταξης, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, σε διεθνές επίπεδο, με την εκλογή του Στέλιου Γεωργίου στη θέση του Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Δημοκρατών Φοιτητών (European Democrat Students - EDS), στην 36η Ετήσια Συνέλευση του EDS που διεξήχθη στην Ουγγαρία, την περασμένη Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012.

Η εκλογική αυτή επιτυχία, αποτελεί και το επιστέγασμα μιας συστηματικής δουλειάς αρκετών χρόνων της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία. Η εκλογή μας στο συμβούλιο των Ευρωπαίων Δημοκρατών Φοιτητών, έγκειται στην πολυετή μας αξιόλογη παρουσία και δράση σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. O εκπρόσωπος της Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ εξελέγη πρώτος Αντιπρόεδρος του EDS, λαμβάνοντας τους περισσότερους ψήφους (152 από συνολικά 173 ψήφους) από τους υπόλοιπους 8 ανθυποψηφίους του που διεκδικούσαν μια θέση στο συμβούλιο των Ευρωπαίων Δημοκρατών Φοιτητών.

Σημειώνουμε ότι, το EDS αποτελεί την επίσημη φοιτητική οργάνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ότι τα ψηφίσματα του EDS προωθούνται στου ευρωβουλευτές του ΕΛΚ. Η επιτυχία αυτή, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά μεγάλων επιτυχιών της Νεολαίας μας στα διεθνή φόρα».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter23