Ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής ΟΕΛΜΕΚ ενημερώνει τα μέλη του ότι:
«Έχει προστεθεί μεγάλος φόρτος εργασίας στους συναδέλφους που εργάζονται στα γυμνάσια για την προετοιμασία ή και τη διεκπεραίωση των εξετάσεων ECDL.
Θεωρούμε ότι όλοι μαζί πρέπει να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τον τρόπο που θα χειριστούμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Για αυτό το λόγο, καλούμε όλους τους συναδέλφους σε παγκύπρια συνέλευση των μελών του ΣΥΚΑΠ την ερχόμενη Τετάρτη 5/4/17, ώρα 6:30, στο κέντρο ΟΑΣΙΣ στη Χοιροκοιτία
Η παρουσία όλων θεωρείται απαραίτητη.
Πέραν του θέματος των εξετάσεων ECDL, θα καθοριστεί και ημερομηνία προκήρυξης εκλογών ΔΣ ΣΥΚΑΠ. Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη περίοδο για τον κλάδο, και όλοι μπορούν και πρέπει να βοηθήσουν, γι’ αυτό σας ζητούμε να θυσιάσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και να παρευρεθείτε στη συνέλευση».