Εμπλοκή στο θέμα των κομίστρων. Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε η Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης


Εμπλοκή σημειώθηκε σήμερα στο θέμα των μαθητικών κομίστρων. Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης που καταγγέλλει έλλειψη σεβασμού της και εμπαιγμό της συγκαλεί για απόψε εκτάκτως συνεδρία με σκοπό τη μελέτη του προβλήματος και λήψη αποφάσεων:  Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία:

«Δυστυχώς σήμερα, 13 Φεβρουαρίου 2014 στις 08:00 π.μ. δεχθήκαμε τηλεφώνημα από την Βουλή των Αντιπροσώπων, με το οποίο μας πληροφορούσαν ότι δεν χρειαζόταν να μεταβούμε εκεί λόγω του γεγονότος ότι το θέμα “συνέχιση της συζήτησης για την αύξηση των κομίστρων στις αστικές και διαστικές συγκοινωνίες” αφαιρέθηκε από την ημερήσια διάταξη και δεν θα συζητηθεί ούτε και σήμερα στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Συγκοινωνιών και Έργων.

Το θέμα αυτό ήταν καθορισμένο για συζήτηση στις 09:00 π.μ.

Θεωρούμε την όλη εξέλιξη επί του θέματος ως έλλειψη σεβασμού της Συνομοσπονδίας μας, ως εμπαιγμό και προσπάθεια “επίλυσης” του όλου ζητήματος μέσω συνεχών αναβολών  συζήτησής του, με το να μας αφήνουν  σε καθεστώς πλήρους άγνοιας και μη ενημέρωσης.

Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, η στάση αυτή των αρμοδίων δεν γίνεται αποδεκτή και οι νέες εξελίξεις θα συζητηθούν σε έκτακτη συνεδρία της ολομέλειας του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο συνέρχεται απόψε για μελέτη του όλου ζητήματος».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


117