Ένα «Unic» Ice Bucket Challenge από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με θαλασσινό νερό


Ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κ. Μάρκος Κωμοδρόμου απάντησε άμεσα στη φιλανθρωπική πρόκληση του #ALS Ice Bucket Challenge, εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο. Μετά από τη…ψυχρολουσία ο κ. Κωμοδρόμος προσκάλεσε όλους τους φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να συμμετάσχουν στην εκστρατεία, ανακοινώνοντας πως για κάθε μέλος του Πανεπιστημίου που αποδέχεται την πρόκληση, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα προσφέρει μια επιπλέον χρηματική εισφορά.

Αποδεχόμενοι την πρόσκληση/πρόκληση του καθηγητή τους, φοιτητές του Πανεπιστημίου πραγματοποίησαν ένα ομαδικό, διαφορετικό, περιβαλλοντικό, και φυσικά «UNic» μπουγέλωμα (Ice Bucket Challenge) στην παραλία του ΚΟΤ, στη Λάρνακα. Χρησιμοποιώντας νερό από τη θάλασσα και αποφεύγοντας έτσι τη σπατάλη, εξέφρασαν την ευαισθησία τους τόσο στα φιλανθρωπικά όσο και στα περιβαλλοντικά θέματα.

Σε ανακοίνωσή της, η ομάδα των φοιτητών ανέφερε: “Ως φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αλλά και ευαισθητοποιημένοι πολίτες σε θέματα που αφορούν στην κοινωνία μας και το περιβάλλον, θέλαμε να διοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση με όσο το δυνατό λιγότερο περιβαλλοντικό και κοινωνικό κόστος. Θα χρησιμοποιηθεί νερό μόνο από τη θάλασσα και όλοι οι κουβάδες μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για να δοθούν σε άπορες οικογένειες.”

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει ήδη συνεισφέρει στην πρωτοβουλία της TELETHON και προσφέρει τώρα ακόμη ένα χρηματικό ποσό για κάθε φοιτητή του που συμμετείχε στο βίντεο, ενώ προκαλεί και τους υπόλοιπους φοιτητές αλλά και το προσωπικό του να αποδεχθούν την πρόκληση. Τολμούμε και στηρίζουμε με ένα μπουγέλωμα!




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










840