Εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα ο μαθητής από τη Ρουμανία που έλειπε από χθες το πρωί


Εντοπίστηκε σε παιδότοπο στην Αγία Νάπα γύρω στις έντεκα χθες βράδυ ο μαθητής ηλικίας 12 χρόνων από τη Ρουμανία που έλειπε από το σπίτι του στη Λάρνακα από χθες το πρωί. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από γυναίκα από τη Ρουμανία που διαμένει στη Λάρνακα, ότι ο γιος της ηλικίας 12 χρόνων, λείπει από το σπίτι του και το Δημοτικό Σχολείο Προδρόμου όπου φοιτούσε από χθες το πρωί.
Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 12χρονος πήγε το πρωί στο σχολείο του και στη συνέχεια πήρε ταξί και μετέβη στην Αγία Νάπα λέγοντας στον οδηγό ότι εκεί διέμεναν οι γονείς του και τον περίμεναν.
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας απέστειλαν στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, φωτογραφία του 12χρονου και τόσο στη Λάρνακα όσο και στην ελεύθερη Αμμόχωστο η Αστυνομία άρχισε έρευνες και εξετάσεις προς εντοπισμό του νεαρού.
Γύρω στις έντεκα χθες το βράδυ ο ανήλικος εντοπίστηκε σε παιδότοπο στην Αγία Νάπα και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού μετέβησαν στη σκηνή και τον παρέλαβαν όπου τον μετέφεραν στον Α.Σ.
Ακολούθως μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην Αγία Νάπα παρέλαβαν τον 12χρονο και τον μετέφεραν σπίτι του.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










173