Επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση «English Works! 2013» στο Πανεπιστήμιο Κύπρου


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση «English Works! 2013»  που διοργάνωσε ο Αγγλικός τομέας του Κέντρου Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013. Η δεύτερη ετήσια εκδήλωση «English Works! 2013», που έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα του Κτηρίου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου.

 Το «English Works! 2013» συνέδεσε με επιτυχία τον επαγγελματικό κόσμο με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου.  Μέσα από τη διοργάνωση του “English Works! 2013”, το Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια γέφυρα που θα ενώνει την Ανώτατη Εκπαίδευση με την κυπριακή κοινωνία με στόχο την παροχή μιας ουσιαστικής εμπειρίας μάθησης.

 

Το «English Works! 2013» περιελάμβανε δημόσια συζήτηση (panel discussion) με ομιλητές από το χώρο των Τεχνών, της Βιοϊατρικής, της Νομικής, της Δημοσιογραφίας, της Οικονομίας και τον Επιχειρηματικό κόσμο. Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ακόλουθοι επιτυχημένοι επαγγελματίες:  Στέλιος Πλατής, Θεοδώρα Χριστοδουλίδου, Τζοβάνα Παπαφιλίππου, Αντρέας Γιόρτσιος, Ανίτα Κουμουλή και Αλέξια Βασιλείου. Οι ομιλητές εξήγησαν πώς η αγγλική γλώσσα έχει επηρεάσει με θετικό τρόπο την καριέρα τους και πώς τους βοήθησε να ανελιχθούν στον επαγγελματικό χώρο.

Οι ομιλητές τόνισαν ότι η γνώση της  αγγλικής γλώσσας είναι το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες στον επαγγελματικό κόσμο.  Επίσης έδωσαν έμφαση στο γεγονός ότι η γνώση της αγγλικής γλώσσας τους επέτρεψε να αποκτήσουν νέα ταυτότητα στον επαγγελματικό κόσμο. Τέλος, επεσήμαναν ότι η γνώση της Αγγλικής τους βοήθησε να πραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να συζητήσουν με τους  ομιλητές.

Την εκδήλωση προλόγισαν, η κα  Έμμα Ζένιου, Λειτουργός της Υπηρεσίας  Έρευνας και  Διεθνών Σχέσεων και η κα Shaunna Ιωαννίδου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Κέντρου Γλωσσών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










108