ΦΕΠΑΝ: Αγανάκτηση για την αύξηση των κομίστρων των λεωφορείων


Με ανακοίνωσή της, η Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΦΕΠΑΝ) εκφράζει την αγανάκτηση της για την αύξηση στα κόμιστρα των λεωφορείων κατά 75%. Αναφέρει:

 «Η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη μετά την υπογραφή  της καταστροφικής Συμφωνίας με την Τρόικα, την αποδοχή του πιο σκληρού μνημονίου σε όλη την Ευρώπη, τις συνεχείς αποκοπές και περικοπές στα δικαιώματα των εργαζομένων και της νέας γενιάς, συνεχίζει ακάθεκτη την αντιλαϊκή  νεοφιλελεύθερη της πολιτική.

Ως Φοιτητική Ένωση του Πανεπιστημίου Κύπρου εκφράζουμε την οργή μας και την αγανάκτηση μας για τις αποφάσεις σχετικά με την αύξηση στα κόμιστρα των λεωφορείων κατά 75%.  Επίσης μέρος της απόφασης αυτής είναι η επιβολή κομίστρου στους μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχους.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες  δεν μπορούμε  να πλήττουμε συνεχώς τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, αντιθέτως πρέπει να τις στηρίζουμε.  Τα αντινεανικά μέτρα το τελευταίο διάστημα «δίνουν και παίρνουν»/  Την ώρα που τα εισοδήματα του κόσμου μειώνονται, την ώρα που η βενζίνη αυξάνεται, την ίδια ώρα  που μαθητές και φοιτητές αγκάλιασαν τις Δημόσιες Συγκοινωνίες η κυβέρνηση έρχεται να τους οδηγήσει μακριά. Κάποιοι προσπαθούν να  ξηλώσουν το ριζοσπαστικό αυτό μέτρο. Που οδήγησε όλους του Κύπριους ένα βήμα ποιο κοντά στην χρησιμοποίηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Ως Φ.Ε.ΠΑΝ. θα προβούμε σε διευθέτηση συνάντησης με την ΟΣΕΛ».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










142