Φεστιβάλ για τα 30χρονα του Προγράμματος Erasmus+


Το ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου,  διοργανώνουν το Φεστιβάλ Erasmus, μία εορταστική εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Προγράμματος Erasmus+.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου 2017 στο Πάρκο Ακρόπολης μεταξύ των ωρών 16:30-23:00 και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συναυλία με τα συγκροτήματα Burger Project και Monsieur Doumani, τον DJ Cotsios Pikatillis (ABR).

Το πρόγραμμα Erasmus+ είναι το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορά τους τομείς της Εκπαίδευσης, της Κατάρτισης, της Νεολαίας και του Αθλητισμού κατά την περίοδο 2014–2020.  Μέσα στο 2017 το πρόγραμμα κλείνει 30 χρόνια λειτουργίας, γι’ αυτό και πραγματοποιούνται διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Στα πλαίσια αυτά, το ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, ως διαχειριστές του προγράμματος στην Κύπρο, διοργάνωσαν διάφορες εκδηλώσεις ή δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή προς το κοινό και πέραν του συναυλιακού μέρους περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως, διαδραστική αφήγηση παραμυθιού με την Μαρίνα Κατσαρή, έκθεση επιχορηγημένων Σχεδίων, γλωσσικά παιχνίδια από τη Γλωσσολογική Εταιρεία Κύπρου, έκθεση φωτογραφιών του διαγωνισμού "Erasmus Frames", φαγητό και ποτό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Προγράμματος http://erasmusplus.cy/festival  ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 22448888. 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


121