Γονείς Μέσης για θέσεις σε μουσικές σχολές της Ελλάδας: Να μην αδικηθεί κανένας υποψήφιος


 Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης ανακοινώνει ότι «την  περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκε για το πρόβλημα που προέκυψε από την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας να μην παραχωρήσει θέσεις στην κατηγορία αλλοδαπών – αλλογενών αποφοίτων Λυκείων κρατών μελών της ΕΕ, κατηγορία στην οποία εντάσσονται και οι Κύπριοι υποψήφιοι στις μουσικές σχολές του Ιόνιου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Από την πρώτη στιγμή αντιδράσαμε και προβήκαμε σε παρεμβάσεις προς τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού και την Υπηρεσία Εξετάσεων, ζητώντας όπως γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για άρση του προβλήματος που προέκυψε λόγω της απόφασης του Ελληνικού Υπουργείο Παιδείας.

Ο Υπουργός Παιδείας από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το πρόβλημα, επικοινώνησε άμεσα με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές και όπως μας ενημέρωσε βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία σε μία προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος.

Διαβεβαιώνουμε γονείς και υποψήφιους ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας προς κάθε κατεύθυνση  ούτως ώστε να μην αδικηθεί κανένας υποψήφιος».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










258