Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου να μελετήσει τη δυνατοτητα μείωσης των διδάκτρων


To Συμβούλιο του  Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, με επιστολή του στη Φοιτητική Ένωση και στις Φοιτητικές Παρατάξεις του Πανεπιστημίου  αναφέρεται στην απόφασή του όπως μελετηθεί η δυνατότητα μείωσης των διδάκτρων.  

Αναφέρει σε επιστολή του:

«Προς  Φοιτητική Ένωση και Φοιτητικές Παρατάξεις Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Θέμα: Δίδακτρα

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, κατανοώντας τις ανησυχίες όλων των Φοιτητικών Παρατάξεων, αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και λαμβάνοντας υπόψη τη βαθιά οικονομική κρίση, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές μας και οι οικογένειες τους, κατά τη χθεσινή συνεδρία του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου (27 Μαρτίου 2013), έχει λάβει την καταρχήν απόφαση όπως μελετηθεί η δυνατότητα μείωσης των διδάκτρων από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014.

Το Συμβούλιο έχει δώσει οδηγίες στη Διοίκηση του Πανεπιστημίου να προβεί σε ενδελεχή αξιολόγηση της κατάστασης, καθώς και των οικονομικών δυνατοτήτων του Πανεπιστημίου ούτως ώστε να ληφθεί μια απόφαση ,η οποία να κοινοποιηθεί σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα συνεχίσει να έχει σαν στόχο την προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης, αλλά ταυτόχρονα στις προτεραιότητες του παραμένει και η κοινωνική προσφορά προς τους φοιτητές, την κοινωνία και τον τόπο μας.

Συμβούλιο Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










202