Η Google έρχεται στο ΤΕΠΑΚ


Το Ερευνητικό Κέντρο Κοινωνικής Πληροφορικής (http://socialcomputing.eu) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, καλωσορίζει την Katie Tzanidou, User Experience (UX) Research Manager της Google UK στο Κτίριο Τάσος Παπαδόπουλος στις 19 Ιουλίου η ώρα 19:00.
H κυρία Tzanidou επισκέπτεται το ΤΕΠΑΚ στα πλαίσια του επιχορηγημένου από την Ευρωπαϊκή Ένωση ερευνητικού προγράμματος Network for Social Computing Research (NOTRE). Στην εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο, η κυρία Tzanidou θα παρουσιάσει το έργο της στην Google και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Συντονιστή του προγράμματος Καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη. Την εκδήλωση υποστηρίζει το Πρόγραμμα Fulbright.
Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Είσοδος δωρεάν. Εγγραφή απαραίτητη μέσω eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/user-experience-ux-at-google-tickets-34904538414
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο panayiotis.zaphiris@cut.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











109