Η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ συνεδριάζει σήμερα με κύριο θέμα τον επαναδιορισμό των συμβασιούχων


Αρχίζει από σήμερα Δευτέρα η αντίστροφη μέτρηση  για την προσπάθεια μείωσης του αριθμού των εκπαιδευτικών Μέσης που δεν έχουν δεν έχουν ακόμη επαναδιοριστεί. Το όλο θέμα θα απασχολήσει αυριανή συνεδρία της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ. Όπως αναφέρει στο Paideia-News ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου, στη συνεδρία θα μελετηθούν όλα τα δεδομένα και θα ζητηθεί συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, στη διάρκεια της οποίας θα τεθούν επί τάπητος η επίλυση του προβλήματος.

Ο κ. Πολυβίου αναμένει ότι θα γίνουν διορισμοί, τόσο πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς όσο και μετά, για να συμπληρωθούν τα κενά, αλλά και να καλυφθούν οι ανάγκες που θα προκύψουν την τελευταία στιγμή.

Ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ υπολογίζει ότι θα ανακοινωθούν ακόμη 200 διορισμοί Θεατρολόγων, Φωτογραφίας και Ξένων Γλωσσών  κ.α.       

Για τη μείωση του αριθμού των αδιορίστων καθηγητών, η ΟΕΛΜΕΚ υπολογίζει ακόμη και στις εγγραφές μαθητών από τα ιδιωτικά σχολεία, οι οποίοι θα δημιουργήσουν νέα τμήματα και άρα νέες θέσεις στην δημόσια εκπαίδευση




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










169