Η κατάσταση της υγείας του Χριστόφια είναι σταθερή, αλλά παραμένει κρίσιμη


 Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια:

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται από χθες, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά παραμένει κρίσιμη.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίας της ομάδας των θεραπόντων ιατρών του, αξιολογήθηκαν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στον κ. Χριστόφια.

Σημειώνεται ότι με ενέργειες της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, μετακαλείται Ιατρός Λοιμοξιολόγος από το εξωτερικό, ο οποίος, σε συνεργασία με την ομάδα των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα για τη θεραπεία του ασθενούς.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

 

Τον Δημήτρη Χριστόφια επισκέφτηκε ο Υπουργός Υγείας 

 

Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δήμητρη Χριστόφια επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς.
 
Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Ιωάννου έγραψε: «Επισκέφθηκα πριν από λίγο τον πρώην ΠτΔ Δημήτρη Χριστόφια στο ΓΝΛ. Ευχήθηκα περαστικά και ενημερώθηκα από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τους ιατρούς. Για ό,τι νεότερο το Υπουργείο Υγείας θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση».

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










210