Η ΟΕΛΜΕΚ θα ενημερώσει την Επιτρ. Συμβασιούχων και Εκτάκτων για τα νέα δεδομένα στο σχέδιο διορισμών


Η Γραμματεία της ΟΕΛΜΕΚ θα προγραμματίσει συνάντηση με την Επιτροπή Συμβασιούχων και Εκτάκτων Μέσης με στόχο την συζήτηση των νέων θέσεων που προκύπτουν από τη σημερινή συνεδρία σο υπουργείο Παιδείας σχετικά με το νέο σύστημα διορισμών που ετοιμάζει ο Κυριάκος Κενεβέζος.

Αυτό ανέφερε στο Paideia-News,  ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου. Ο κ. Πολυβίου ανέφερε ότι τα κόμματα στη σημερινή συνεδρία τάχθηκαν υπέρ της κατοχύρωσης των συμβασιούχων-εκτάκτων ενώ κάποια από αυτά ήταν υπέρ και της κατοχύρωσης όσων υπηρέτησαν δύο χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση (αντικαταστατών).

Ο κ. Πολυβίου είπε ότι  στη σημερινή συνεδρία έγινε ένα μικρό βήμα προς το καλύτερο όμως μένουν αρκετά ακόμη για να υπάρξει συμφωνία, με πρώτο εκείνο της κατοχύρωσης των συμβασιούχων-εκτάκτων. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι η ΟΕΛΜΕΚ θα αναμένει το νέο σχέδιο και μετά θα τοποθετηθεί.    

 

 

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην  εταιρία chr.paideia-news.ltd. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση (copy paste). Επιτρέπεται η διάδοση  μέσω λιγκ που καταλήγει στην είδηση του Paideia-News.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










138