Η Σχολή Αισθητικής του Κολεγίου CDA Πάφου στηρίζει τη EUROPA DONNA


Με αφορμή την αναγνώριση του Πτυχίου στην Αισθητική, από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, το Κολέγιο CDA Πάφου με τη στήριξη της EUROPA DONNA Κύπρου διοργάνωσε διάλεξη με θέμα «Εμφάνιση και Ψυχολογία».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τις 23 Ιουνίου 2017 απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, ο Διευθυντής του Κολεγίου CDA Πάφου Ευστάθιος Μιχαήλ και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της EUROPA DONNA Σόνια Καρτσωνάκη. Ακολούθησε ομιλία από την υπεύθυνη της Σχολής Αισθητικής του Κολεγίου CDA Πάφου Παναγιώτα Φιλίππου. Εισηγητές ήταν η κ. Θέκλα Πετρίδου – Ψυχολόγος, Συγγραφέας και ο Δρ. Χάρης Ζαβρίδης MD, PhD Πλαστικός Χειρουργός, Καθηγητής στο Κολέγιο CDA.

Η κ. Πετρίδου επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «Πολλές γυναίκες και άνδρες αναφέρουν πως η εξωτερική τους ομορφιά έχει σταθεί εμπόδιο τόσο στις σχέσεις όσο και στην καριέρα τους, επειδή προκαλεί ζήλια και φθόνο στους γύρω τους και υποτίμηση της πραγματικής τους εσωτερικής αξίας» σημειώνοντας ότι «ναι, ένας εξωτερικά όμορφος άνθρωπος μπορεί κάλλιστα να είναι και εσωτερικά όμορφος».

Ο Δρ. Ζαβρίδης τόνισε ότι «Η πλαστική χειρουργική, ανεξάρτητα εάν είναι αισθητική ή επανορθωτική, ενθαρρύνει και προωθεί µια ισχυρή εικόνα του ατόµου για τον εαυτό του. Ακόµα και µια µικρή αλλαγή στην εξωτερική εµφάνιση του ατόµου µπορεί να προκαλέσει µια δραµατική αλλαγή στην ψυχολογία του, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή του». Όλα τα έσοδα διατέθηκαν αυθημερόν για τους σκοπούς της EUROPA DONNA.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










187