Η Σύγκλητος του ΤΕΠΑΚ ακύρωσε προκηρύξεις ακαδημαϊκών θέσεων


  Η Σύγκλητος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου κατά την 32η συνεδρία της, ημερομηνίας 7 Μαΐου 2014, έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. (α) Να ανακαλέσει τις αποφάσεις της Διοικούσας Επιτροπής για προκήρυξη τεσσάρων (4) θέσεων Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) στις ειδικότητες «Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρίν ή/και Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης» και «Κοινωνιολογία του Τουρισμού και του Ελεύθερου Χρόνου ή Κοινωνική Ψυχολογία», οι οποίες λήφθηκαν κατά την 51η Συνεδρία της, με ημερομηνία 16 Απριλίου 2010 και στις ειδικότητες «Τουρισμός» και «Ξενοδοχειακά», οι οποίες λήφθηκαν κατά την 66η Συνεδρία της, με ημερομηνία 23 Ιουνίου 2011 στις βαθμίδες Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Καθηγητή στο Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού.

(β) Να ακυρώσει:

- Την προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 30 Απριλίου 2010, με αριθμό 4450 και αριθμό προκήρυξης 513 για μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Καθηγητή στην ειδικότητα «Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Επιχειρίν ή/και Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης» στο Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού.

- Την προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 13 Αυγούστου 2010, με αριθμό 4471 και αριθμό προκήρυξης 912 για μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Καθηγητή στην ειδικότητα «Κοινωνιολογία του Τουρισμού και του Ελεύθερου Χρόνου ή Κοινωνική Ψυχολογία» στο Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού.

- Την προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 26 Αυγούστου 2011, με αριθμό 4554 και αριθμό προκήρυξης 751 για μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Καθηγητή στην ειδικότητα «Ξενοδοχειακά» στο Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού.

- Την προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 26 Αυγούστου 2011, με αριθμό 4554 και αριθμό προκήρυξης 751 για μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Καθηγητή στην ειδικότητα «Τουρισμός» στο Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού.

2. (α) Να ανακαλέσει την απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής για προκήρυξη μιας (1) θέσης Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) στην ειδικότητα «Βιολογία με έμφαση στις Εφαρμογές στην Ιατρική», στη βαθμίδα Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Καθηγητή, στο Τμήμα Νοσηλευτικής, η οποία λήφθηκε κατά την 65η συνεδρία της, με ημερομηνία 25 Μαΐου 2011.

(β) Να ακυρώσει την προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας την 1η Ιουλίου 2011, με αριθμό 4543 και αριθμό προκήρυξης 565 για μια (1) θέση ΔΕΠ στην ειδικότητα «Βιολογία με έμφαση στις Εφαρμογές στην Ιατρική», στη βαθμίδα του Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή ή Καθηγητή, στο Τμήμα Νοσηλευτικής.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










142