Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου: Βοηθήματα για Μεταπτυχιακές Σπουδές σε παθόντες για το 2014-15


Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, δέχεται αιτήσεις από πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τη διεκδίκηση σπουδαστικών βοηθημάτων που παραχωρεί η Κυπριακή Δημοκρατία, μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, σε δικαιούχους παθόντες, για παρακολούθηση μεταπτυχιακών σπουδών:

-  σε Αναγνωρισμένα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα/Πανεπιστήμια του εξωτερικού,

-  στο Πανεπιστήμιο Κύπρου/Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ),

-  σε προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων της Κύπρου που εξασφάλισαν «Άδεια Λειτουργίας»,

- στα εγκεκριμένα, από την Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, Προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων της Κύπρου που λειτουργούν υπό το καθεστώς της «Αρχικής Άδειας Λειτουργίας»,

- σε Ιδιωτικές Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κύπρο, σε αξιολογημένους πιστοποιημένους κλάδους μεταπτυχιακών σπουδών.

2. Αιτήσεις με πλήρεις λεπτομέρειες για τα προσόντα των υποψηφίων, πρέπει να υποβληθούν στο Έντυπο Αίτησης για Δικαιούχους Παθόντες, αντίγραφο του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν από τη Γραμματεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ή από την Ιστοσελίδα: http://www.cyscholarships.gov.cy. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται με όλα τα αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών προσόντων των υποψηφίων, διαφορετικά θα απορρίπτονται.

3. Οι αιτήσεις, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, θα πρέπει να παραδοθούν στη Γραμματεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ή να αποσταλούν συστημένες μέσω Ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Φλωρίνης 7, Greg Tower, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία ή στην Τ.Θ. 23949, 1687 Λευκωσία, μέχρι την Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 2.00 μ.μ.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










176