Ημερίδα Ένωσης Φυσικών στην Πάφο με θέμα «Σχεδιασμός με Ενεργειακή Συνείδηση»


Η Ένωση Κυπρίων Φυσικών (ΕΚΦ), το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Σχεδιασμός με Ενεργειακή Συνείδηση». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09 Μαρτίου 2013 στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις στην Πάφο.

Η ημερίδα αναμένεται να αποκτήσει μεγάληαπήχηση μιας και καλεσμένοι ομιλητές της εκδήλωσης είναι οΔρας. Θεόδουλος Μεσημέρης, Ανώτερος Λειτουργός Περιβάλλοντος, η Δρ. Κυριακή Ιωάννου, Ανώτερος Χημικός, η Δρ. Θεοδώρα Ιωάννου, Λειτουργός Περιβάλλοντος, από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, και ο Δρας. Δημήτρης Αντωνίου, Επίκουρος Καθηγητής και η Δρ. Αγγελική Σιβιτανίδου, Λέκτορας, από το Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου καθώς επίσης και ο Γιάννης Κουτσολάμπρος, Γραμματέας Περιφερειακής Επιτροπής ΕΤΕΚ Πάφου και ο κ. Χαράλαμπος Θεόπεμπτου, πρώην Επίτροπος Περιβάλλοντος.

Την ημερίδα θα χαιρετίσουνο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος, κ. Κώστας Χατζηπαναγιώτου, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου, κ. Στέλιος Αχνιώτης, οι Δήμαρχοι Γεροσκήπου και Πάφου, κ. Μιχάλης Παυλίδης και Σάββας Βέργας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Δρας Ηλίας Ντινένης καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΚΦ, Δρας Εμμανουήλ Λιουδάκης.

Η ημερίδα αναμένεται να αναδείξει τους προβληματισμούς των όσων εμπλέκονται στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του μοντέρνου ενεργειακού σχεδιασμού και της επίδρασης των κλιματικών αλλαγών στους στόχους που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση για κτίρια μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης.

Η ημερίδα είναι ανοικτή στο κοινόκαι όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται σε τέτοιου είδους μοντέρνες τεχνικές ενεργειακού σχεδιασμού αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα της αγαστής συνεργασίας κάτω από το πνεύμα μιας κοινής ενεργειακής συνείδησης.Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και παρακολούθησης σε όλους του παρευρισκομένους. Στο τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει συζήτηση την οποία θα συντονίζει ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Γραφείου Πάφου της ΈΚΦ και Διευθυντής του Λυκείου Γιαννάκη ΤαλιώτηΓεροσκήπου, κ. Γιώργος Χρυσοστόμου.

Χορηγόςεπικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Ράδιο Πάφος. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΚΦ (www.ekf.org.cy).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










165