Ημερίδα ΠΟΕΔ Πάφου με θέμα: «Η τέχνη μέσα από την κρίση»


Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου σε συνεργασία με την Πολιτιστική Επιτροπή Δασκάλων ΠΟΕΔ Πάφου συνδιοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Η τέχνη μέσα από την κρίση».

Στην εκδήλωση χαιρετισμούς απηύθυναν οι: Καθ. Διομήδης Μαρκουλής, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, ο κ. Γιώργος Γεωργιάδης, Πρόεδρος Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Πάφου και ο κ. Χρίστος Χατζηλοΐζου, Πρόεδρος πολιτιστικής Επιτροπής ΠΟΕΔ Πάφου.

Ομιλητές ήταν οι κ. Βαλεντίνα Σοφοκλέους, ηθοποιός, με θέμα: «Η τέχνη δεν είναι πολυτέλεια», κ. Αναστασία Χάσικου , μουσικός, με θέμα: ‘Η αντανάκλαση της κρίσης στη μουσική δημιουργία», ο δρ Μάριος Αργυρίδης , Συμβουλευτικός Ψυχολόγος, με θέμα: «Η σημασία και τα οφέλη της τέχνης μέσα από τα μάτια της Ψυχολογίας», η κ. Παναγιώτα Μιχαήλ, Καλών και εφαρμοσμένων τεχνών, με θέμα: «Πως οι καλλιτέχνες αξιοποιούν την οικονομική κρίση ως πηγή έμπνευσης και πώς μας την παρουσιάζουν», ο κ.Ανδρέας Ιωάννου, συγγραφέας, με θέμα: « Κρίση: ο δήμιος του βιβλίου και κύπριου συγγραφέα;», η κ. Έλια Ιωαννίδου, ηθοποιός, με θέμα: «Τρεμοπαίζουν τα φώτα στη σκηνή» και η κ. Δήμητρα Χριστοδούλου, θεατρολόγος, με θέμα: « Η αρχαία τραγωδία ως μέσο κάθαρσης της ψυχής από την οικονομική κρίση».  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










180