Καδής: Φέτος θα εφαρμοστεί η νομοθεσία για αξιολόγηση και στήριξη των μη μόνιμων εκπαιδευτικών


Κατά τη φετινή σχολική περίοδο θα εφαρμοστεί η νομοθεσία για αξιολόγηση και στήριξη των μη μόνιμων εκπαιδευτικών. Αυτό επανέλαβε στο Paideia-News ο υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής. Όπως ανέφερε, η αποπαγοποίηση των θέσεων των επιθεωρητών θα βοηθήσει στην επίτευξη αυτού του στόχου. «Δεν πρόκειται για νέα νομοθεσία αλλά για υφιστάμενη που παραμένει ανενεργή την τελευταία πενταετία» πρόσθεσε ο κ. Καδής.

Συνεχίζοντας υπογράμμισε ότι  δεν είναι μόνο στην αξιολόγηση που θα δοθεί βαρύτητα αλλά και στην στήριξη που πρέπει να προσφέρεται στον εκπαιδευτικό μέχρι τη μονιμοποίησή του. Είναι αδιανόητο συνέχισε, ένας εκπαιδευτικός να είναι στην τάξη για 7-8 χρόνια χωρίς να παίρνει τη στήριξη από επιθεωρητές.

         Ο υπουργός Παιδείας μας ανέφερε ότι εντός του πρώτου δεκαημέρου του μήνα θα έχει συνάντηση με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις τις οποίες θα ενημερώσει για το θέμα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











130