Καλοκαιρινός Όμιλος για μαθητές Β΄ Λυκείου από το ΤΕΠΑΚ


Tο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα PROFILES, το οποίο συντονίζεται από το Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕ.ΠΑ.Κ.), οργανώνει καλοκαιρινό όμιλο για μαθητές Β' λυκείου, σε συνεργασία με το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης(ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.). Ο καλοκαιρινός όμιλος απευθύνεται σε μαθητές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις Φυσικές και Περιβαλλοντικές Επιστήμες καθώς και στις νέες τεχνολογίες, οι οποίοι τη χρονιά 2012-13 φοιτούν στη Β' Λυκείου.

Ο καλοκαιρινός όμιλος θα είναι διάρκειας μιας βδομάδας και θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 15/07/2013 μέχρι και την Παρασκευή 19/07/2013, από τις 08:00 π.μ-2:00 μ.μ. Οι δραστηριότητες που θα γίνουν στο πλαίσιο του ομίλου θα περιλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλα, θέματα φυσικών και περιβαλλοντικών επιστημών, γνωριμία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δραστηριότητες στο Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης και βιωματικό εργαστήρι στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΤΕΠΑΚ.

Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετέχουν χρειάζεται να είναι παρόντες καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας του καλοκαιρινού ομίλου, ώστε να διασφαλίζεται η συνεχής και συστηματική επαφή τους με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα διεξαχθούν. Στους μαθητές που θα ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις του καλοκαιρινού ομίλου θα δοθεί σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

Παρακαλούμε όσους μαθητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν όπως συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής μέχρι και τις 14/6/2013 και να την αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο profiles.cyprus@gmail.com είτε μέσω φαξ στο 25002695.  Ο Καλοκαιρινός όμιλος θα φιλοξενήσει 20 συνολικά μαθητές και η επιλογή των μαθητών που θα συμμετέχουν θα γίνει σε συνεργασία με το δίκτυο του PROFILES.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και την αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

http://www2.cut.ac.cy/profiles/print/PROFILES_TEPAK_SummerSchool_2013.pdf




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










142