Let’s do it… Τεχνική Αγίου Λαζάρου!


    Την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, δύο περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι εκπαιδευτικοί της Σχολής μας, η Βοηθός Διευθύντρια κα Νάσια Τροκκούδη και ο θεολόγος κ. Γεώργιος Κούρτης έχουν μυήσει τους 15 μαθητές του Β΄ έτους της Μηχανικής Οχημάτων για να συμμετάσχουν στο Let’s do it Cyprus – καθαρίΖΩ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ μας. Τους έχουν μυήσει στον εθελοντισμό και στην οικολογική συνείδηση.

Οι μαθητές μας συμμετείχαν με προθυμία στον καθαρισμό της παραλίας απέναντι από τη Σχολή μας μέχρι και την παραλία Μακέντζυ. Εκτός από σκουπίδια, μάζεψαν πλαστικά μπουκάλια, πλαστικά ποτήρια και πλαστικές σακούλες κατά μήκος της παραλίας. Γέμισαν δεκάδες σακούλες με πλαστικά και τα προώθησαν για ανακύκλωση. Μπράβο τους!

Πληροφοριακά, η κίνηση Let’s do it ξεκίνησε το 2008 στην Εσθονία για καθαρισμό της χώρας τους σε μία μέρα. Εξαπλώθηκε σε άλλες 113 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος. Στόχος μας, εδώ στην Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αγίου Λαζάρου Λάρνακας, είναι να γίνουν όλοι οι μαθητές μας παθιασμένοι εθελοντές στην κίνηση Let’s do it Cyprus – καθαρίΖΩ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ μας, όχι για μια μέρα, αλλά για 365 μέρες τον χρόνο.

Λουκάς Παπαντωνίου

Διευθυντής




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










245