Λήγει τέλος του μήνα η προθεσμία για φοιτητική χορηγία, 31η Δεκεμβρίου για επίδομα τέκνου


Η Υπηρεσία Χορηγιών και Επιδομάτων του Υπουργείου Οικονομικών υπενθυμίζει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για φοιτητική χορηγία για το ακαδημαϊκό έτος 2012/13 λήγει στις 31 Αυγούστου 2013 και ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως υποβάλουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους.

Σε ανακοίνωση, το ΥΠΟΙΚ καλεί εξάλλου όσες οικογένειες με ένα, δύο ή περισσότερα τέκνα οι οποίες εμπίπτουν στις πρόνοιες της νομοθεσίας και δεν έχουν υποβάλει αίτηση για παραχώρηση επιδόματος τέκνου για το έτος 2013, όπως την υποβάλουν το συντομότερο δυνατό ώστε να καταστεί δυνατή η έγκαιρη εξέταση τους.

Η ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων παροχής επιδόματος τέκνου είναι η 31η Δεκεμβρίου 2013.

Σημειώνεται ότι, οι ημερομηνίες λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, δηλαδή η  31η Αυγούστου 2013 για την παραχώρηση φοιτητικής χορηγίας και η 31η Δεκεμβρίου 2013 για την παραχώρηση επιδόματος τέκνου, θα τηρηθούν αυστηρά και οποιεσδήποτε εκπρόθεσμες αιτήσεις θα απορρίπτονται.

Τα έντυπα αιτήσεων είναι διαθέσιμα από τα γραφεία της Υπηρεσίας, το Υπουργείο Οικονομικών, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη, καθώς και από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών http://www.mof.gov.cy .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










247