Μαθηματική συνάντηση στη μνήμη της Ευτυχίας Καλλεπίτη και Μάριου Αντωνιάδη


Ο Σύνδεσμος Μαθηματικών Κύπρου, ανακοινώνει τη διοργάνωση σειράς εκδηλώσεων από τα Επαρχιακά Γραφεία του με γενικό τίτλο: Μαθηματικές  Συναντήσεις:  Στη μνήμη Ευτυχίας Καλλεπίτη και Μάριου Αντωνιάδη

Οι εκδηλώσεις θα καλύψουν διάφορα θέματα από τα Μαθηματικά και τη Διδακτική τους και θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, από τον Οκτώβριο του 2016, μέχρι και το Μάιο του 2017. Το ειδικό θέμα και το περιεχόμενο κάθε συνάντησης επιλέγει το αντίστοιχο Επαρχιακό Γραφείο, που θα έχει και την ευθύνη της οργάνωσής της.

Οι δύο πρώτες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο, ως εξής:

Συνάντηση 1η:  Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας.  «Οργάνωση μαθήματος με βάση τους δείκτες επάρκειας και επιτυχίας και μαθηματικές πρακτικές στο γυμνάσιο και το λύκειο»

Την παρουσίαση του θέματος θα κάνουν οι συνάδελφοι Σάββας Τιμοθέου και Κωνσταντίνος Παπαγιάννης.

 Τετάρτη 12 Οκτωβρίου. Οίκημα ΟΕΛΜΕΚ. Διάρκεια από 4:00μμ μέχρι 7:00μμ

Συνάντηση 2η:  Επαρχιακό Γραφείο Λάρνακας «Χρήση των ebooks, Geogebra, Ανάλυση Ερωτήσεων Τεστ». Την παρουσίαση του θέματος θα κάνει ο συνάδελφος Κυριάκος Ματθαίου.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου. Λύκειο Αγίου Γεωργίου. Διάρκεια από 9:00πμ μέχρι 12:00μ

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter











150