Με κείμενο του Παπανούτσου άρχισαν τη Δευτέρα οι Πανελλαδικές


ΑΘΗΝΑ- Κείμενο του παιδαγωγού, φιλοσόφου και δοκιμιογράφου, Ευάγγελου Παπανούτσου, με θέμα τη φιλία ήταν το θέμα των εξετάσεων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, τη Δευτέρα.

Πιο συγκεκριμένα, το κείμενο είναι απόσπασμα από το βιβλίο «Πρακτική Φιλοσοφία». Η έκθεση, την οποία κλήθηκαν να γράψουν οι υποψήφιοι, είχε θέμα τα χαρακτηριστικά της φιλίας, αλλά και τον ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη δημιουργία σχέσεων φιλίας.

Αύριο, Τρίτη 17 Μαΐου, τη σκυτάλη παίρνουν τα ΕΠΑΛ (οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που δίνουν με το νέο σύστημα και οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ-ομάδα Α' που δίνουν με το παλιό σύστημα), κάνοντας την αρχή και πάλι με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Η εξέταση των μαθημάτων των Πανελλαδικών θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουνίου για τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') και στις 6 Ιουνίου για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

Στη συνέχεια, από τις 16 έως και τις 27 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων, ενώ οι υγειονομικές εξετάσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα 15 έως 29 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, οι υποψήφιοι κατά την είσοδο τους στην αίθουσα της εξέτασης δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας, ή άλλα αντικείμενα, εκτός από αυτά που επιτρέπονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων (Κ.Ε.Ε.) ή της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1024