Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του Κολλεγίου CDA, Δημιουργούμε για την αγάπη


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργάνωσε τις 8 Ιουλίου 2015 στη Λεμεσό, το Κολλέγιο CDA, υπό τον τίτλο «Δημιουργούμε για την αγάπη». Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα «Πάνος Σολωμονίδης» που τελικά αποδείχθηκε πολύ μικρή για να δεχθεί τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Το Κολέγιο CDA παρουσίασε  δημιουργίες φοιτητών και καθηγητών από τους κλάδους Fashion Design, Interior Design, Αισθητικής και Κομμωτικής, για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λεμεσού και του Σωματείου "ΑΣΠΙΔΑ ΖΩΗΣ"  για ασθενείς που πάσχουν από κληρονομικά μεταβολικά νοσήματα. Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Τρύφωνας Αναστασιάδης και η Καρολίνα Κυπριανού, ενώ υπήρχε ταυτόχρονη μετάφραση στη νοηματική γλώσσα από την Ιφιγένεια Ηρακλέους.

 Στην πασαρέλα περπάτησαν αφιλοκερδώς οι αγαπημένοι ηθοποιοί και παρουσιαστές Ιάκωβος  Χατζηβασίλης, Χριστιάνα Θεοδώρου, Μαρία Κορτζιά, Τζώρτζια Παναγή, Στέλλα Νικολάου, Τάσος Ευαγγέλου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Σκεύος Πολυκάρπου, Έφη Χαραλάμπους, Έλενα Σιακαλλή, Έλενα Τσιακούπη, Μάριος Χαραλάμπους και Μιχάλης Ηγουμενίδης. Ρόλο κριτή είχε ο Μιχάλης Χρίστου. Στο τραγούδι ήταν ο Άρης Πλασκασοβίτης. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η χορωδία «Αρμονία» με το τραγούδι «Ζήσε τη ζωή» της Βάσως Βασιλείου, ενώ ο Μαέστρος Ζαχαρίας Ευαγγέλου μάγεψε τους παρευρισκόμενους με τους ήχους του σαξοφώνου του. Στη διάρκεια της επίδειξη η μικρή Αργυρώ Νιόκκα έκοψε ζωντανά στη σκηνή τα μαλλιά της και τα δώρισε στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για παιδιά με καρκίνο.

 



Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










167